Online Gasztronómiai Magazin

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

A szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal recept hozzávalói

60 dkg sertés szűzpecsenye, 12 dkg fenyőmag, 20 dkg kuszkusz, só, 15 dkg aszalt gyümölcs, durvabors

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

 

A szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal recept elkészítése

 

A szűzpecsenyéből remek ételek készülnek, és nem mellékes, hogy nagyon sokféleképp el lehet készíteni. Ez most egy magos variáció, és figyeljenek a köretre is. Ma már nem csak "szorgos népünk győzni fog"-viccekbe ágyazva jelenik meg a kuszkuszfőző edény, hanem a mindennapokban is. Utóbbit a mikróval pótoltuk.

A sertésszüzet felszúrjuk, a rést megtöltjük fenyőmaggal. Sózzuk, borsozzuk, közepes lángon szépen megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

2

2

A kuszkuszt kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük. Vajat adunk hozzá, utána az összevágott aszalt gyümölcsöt. Ezután kétszer két percre a mikróba tesszük, a fenyőmagos szűzpecsenyével ízlésesen tálaljuk.

 

Itt találnak egy másfajta szűzpecsenye-receptet.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.