Online Gasztronómiai Magazin

Szűzpecsenye kéksajttal és pennével

A szűzpecsenye kéksajttal és pennével recept hozzávalói

10 dkg kéksajt, 10 dkg vargánya gomba, 40 dkg sertésszűz, 2 dl tejszín, 1 szál rozmaring, 60 dkg penne, 5 dkg parmezán, só, bors

Szűzpecsenye kéksajttal és pennével

Szűzpecsenye kéksajttal és pennével

 

A szűzpecsenye kéksajttal és pennével recept elkészítése

 

Klasszikus egyszerű, gyors tésztás recept. Igen, az a bizonyos tésztafőzésnyi idő, a szűzpecsenyét is ezért választottuk hozzá, mert az is gyorsan elkészül. Papíron hétköznapi recept, de mivel elég látványos, hétvégén is megállja a helyét - ráadásul nem igényel sok időt.

A pennét forró, sós vízben keményre főzöm. A sertésszűzből apró kis érméket vágok, amelyeket egy serpenyőben lepirítok. Hozzáadom a szeletelt vargányagombát. Sózom, borsozom. A sóval óvatosan bánjanak, mert maga a sajt is sós. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Beleteszem a kéksajtot, a tejszínt,  a rozmaringot, valamint a keményre főzött pennetésztát, majd összerázom az egészet. Tálalásnál parmezánt reszelek a tetejére. Valóban ennyire egyszerű, próbálják ki, meg fogják látni!

 

Itt pedig találnak egy karajreceptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.