Online Gasztronómiai Magazin

Szűzpecsenye mustáros gombaraguval

A szűzpecsenye mustáros gombaraguval recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 25 dkg gomba, 10 dkg bacon, 40 dkg burgonya, só, bors, 1 evőkanál mustár, 3 dl tejszín, 2 db tojás, szükség esetén, ha a burgonya túl vizes, 1 evőkanál liszt

Szűzpecsenye mustáros gombaraguval

Szűzpecsenye mustáros gombaraguval

 

A szűzpecsenye mustáros gombaraguval recept elkészítése

 

Nem átlagos recept egy átlagos napra, ez a mostani recept mottója. Titka a gombaragu, amit természetesen megint kicsit másképp készítünk el. Nézzék meg a receptet, és készítsék is el így!

Azzal kezdünk most, hogy a burgonyát forró, sós vízbe tesszük. Közben lehártyázzuk a sertésszüzet, utána felszeleteljük, és enyhén klopfoljuk. Mindezek után a gombát is felszeleteljük, a bacont pedig apróra vágjuk. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Amikor a burgonya enyhén megfőtt, lereszeljük, majd hozzáadjuk a bacont, a tojást, valamint szükség esetén kevés lisztet.

A húst kisütjük, majd ha kész, kivesszük, és elkezdjük pirítani a gombát, utána beletesszük a mustárt is. Ízlésüknek megfelelően magosat, vagy mag nélkülit is tehetnek hozzá. Ezután kerül bele a tejszín, majd készre pároljuk.

Tálalásnál a húst és a tócsit felváltva egymásra tesszük, mellé kerül a gombaragu. Petrezselyemzölddel díszítjük.

 

Süssenek-főzzenek együtt a Mit főzzünk ma? séfjeivel! Nincs többé megakadás a konyhai folyamatokban, helyben a segítség:). Kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánok!Comments are closed.