Hozzávalók, tapas olívabogyóval és csokival
- 150 gramm fekete olívabogyó,
- 75 gramm fehér csokoládé,
- egy csipet friss kakukkfű,
- egy csipet rózsabors

Tapas olívabogyóval és csokival
Tudjuk, hogy a Mit főzzünk ma? rendszeres és szorgos olvasói szeretik a különleges recepteket, ezeken belül azokat is, amelyekkel dolgozni kell. Ráadásul sokat, de a végeredményért bizony megéri.
Nos, itt és most egy olyan recept jön, amiben a hozzávalókat mondjuk úgy, csak összedobáljuk. Persze, nem, nem dobálunk:). A lényeg viszont az, hogy gyakorlatilag csak a hozzávalók beszerzése az, ami időigényes, a desszert elkészítése nem. Tessék belevágni!
A tapas olívabogyóval és csokival recept elkészítése
Tegyük a fekete olívát és a felkockázott fehér csokoládét egy tányérra. Felszolgálás előtt szórjuk meg rózsaborssal és kakukkfűvel. A fekete olívához aktuális árat itt találnak!
A könnyű és egészséges desszert pár perc alatt elkészül.
Egy klasszikus palacsintás receptet itt találnak!
Jó étvágyat kívánunk!