Online Gasztronómiai Magazin

Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

A tarhonya csirkecombbal, kolbásszal recept hozzávalói

30 dkg csirkecomb, 3 db paradicsom, 2 db paprika, 1 fej hagyma, 5 dkg szalonna, 10 dkg burgonya, 40 dkg tarhonya, 10 dkg kolbász

Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

 

A tarhonya csirkecombbal, kolbásszal recept elkészítése

 

Aki a tarhonyát szereti, és persze megvan a saját jól bevált receptje, az is kíváncsi arra, mit lehet kihozni ebből a remek alapanyagból. Jó gazdagon dolgoztunk most, reméljük, tetszeni fog ez a variáció is.

A csirkecombot kifilézzük majd felkockázzuk, a szalonnát is apró kockára vágjuk, és zsírjára pirítjuk. A csirkecombhoz aktuális árakat itt találnak.

Amikor lepirult, akkor hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, majd tovább pirítjuk, és hozzátesszük a paradicsomkockákat, a paprikakockákat, a csirkecombkockákat, és végül hozzáadjuk  a karikázott kolbászt.

Az egészet megszórjuk fűszerpaprikával, majd ezután jöhet a főtt kockázott burgonya. A legvégén hozzáadjuk a főtt tarhonyát és összekeverjük.

 

Egy másik remek csirkés receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.