Online Gasztronómiai Magazin

Tarja roston, csomboros káposztával

A tarja roston, csomboros káposztával recept hozzávalói

4 adag csomboros káposzta, 50 dkg tarja, só, bors, 8 db nagyobb szem burgonya, juhtúró, tejföl, 10 dkg sajt

Tarja roston, csomboros káposztával

Tarja roston, csomboros káposztával

 

A tarja roston, csomboros káposztával recept elkészítése

 

A recept alapja a tarja, nem vitás. De, szokás szerint lesz különlegesség a receptben, ez most a fűszerezés. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Tehát, azzal kezdünk most, hogy a tarját felszeleteljük, sózzuk, és megsütjük. Ha van grillsütőnk azon, ha nem, akkor serpenyőben. A tarjához aktuális árat itt találnak.

Extra fűszerezést a sütésnél ne használjunk, elég a só, bors, mert a kiegészítő ízt a káposzta hozza majd meg, valamint a nem szokványos módon készítendő burgonya.

A burgonyákat egészben megfőzzük. Kicsit hagyjuk hűlni. Karalábévájóval, kanállal kiszedjük a közepét, és beletesszük egy kisebb tálba. Ebben készítjük el a tölteléket.

A kiszedett krumplidarabokhoz hozzáadjuk a tejfölt, a juhtúrót, fűszerezzük. Összekeverjük, majd betöltjük a burgonyába, és sajtot reszelünk a tetejére. Tálaljuk a képen látható módon.

 

Egy másfajta, de szintén tarjával készülő receptet itt találnak, nézzenek rá!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.