Online Gasztronómiai Magazin

Tejszínes, gombás borjúragu

A tejszínes, gombás borjúragu recept hozzávalói

80 dkg borjúhús, 20 dkg póréhagyma, 2 evőkanál vaj, só, bors, 2 dl pecsenyelé, 1 dl tejszín, 1 evőkanál keményítő, 10 dkg kucsmagomba

Tejszínes, gombás borjúragu

Tejszínes, gombás borjúragu

 

A tejszínes, gombás borjúragu recept elkészítése

 

Alapban borjúhúsra terveztük ezt a receptet, de ha például pulykából szeretnék készíteni, úgy is remek lesz. Nézzék meg, próbálják is ki!

A vajon megpirítjuk a kockára vágott borjúhúst, fűszerezzük sóval, borssal. Szép pirosra sütjük. Közben kifőzzük a szélesmetéltet. A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

A póréhagymát felkarikázzuk, hozzátesszük a húshoz, majd az apróra vágott petrezselyemzöld következik. Bátran tehetnek bele jó sok petrezselyemzöldet!

A kucsmagombát egészben hagyjuk, így  kerül a többihez. Pecsenyelével felöntjük, majd tejszínnel elkevert  keményítővel sűrítjük. Tálaláskor tegyük a tésztát a tál közepére, majd rá a tejszínes borjúragut kucsmagombával.

 

Egy másfajta borjúreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.