Online Gasztronómiai Magazin

Tejszínes, gombás makaróni

A tejszínes, gombás makaróni recept hozzávalói

40 dkg makaróni, 15 dkg csiperkegomba, 10 dkg vargánya, 10 dkg laska gomba, 3 dl tejszín, só, bors, bazsalikom, kakukkfű, 1 csomag petrezselyem, 10 dkg parmezán, 5 dkg vaj, fél póréhagyma

Tejszínes, gombás makaróni

Tejszínes, gombás makaróni

 

A tejszínes, gombás makaróni recept elkészítése

 

Jöjjön egy igazán egyszerű, hétköznapra való tésztás recept. Úgy szoktuk mondani, az egy tésztafőzésnyi idős étel, nos, ez is olyan. Természetesen kicsit másképp, mint a többi tésztás receptünk, de ezt már mindenki tudja. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy vajon megfuttatjuk a szeletekre vágott gombákat. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, kakukkfűvel vágott petrezselyemmel. A tejszínnel és a sajt felével kiforraljuk. A gombákhoz aktuális árakat itt találnak.

Összekeverjük a szokott módon kifőzött tésztát a tejszínes gombákkal, forrón tálaljuk, a maradék sajtot rászórjuk. Egyszerű, gyorsan elkészíthető friss remekmű!

 

Ha megnézne még egy igazán egyszerű tésztás receptet, itt teheti meg.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.