Online Gasztronómiai Magazin

Tejszínes kagylóragu egyszerűen

A tejszínes kagylóragu egyszerűen recept hozzávalói

40 dkg kagylóragu, 10 dkg vöröshagyma, 4 db paradicsom, 2 csomag petrezselyem, 1 dl fehérbor, 5 dkg vaj, fél dl tejszín, só, bors, fokhagyma, kenyér, 1 db citrom, provence-i fűszer

Tejszínes kagylóragu egyszerűen

Tejszínes kagylóragu egyszerűen

 

A tejszínes kagylóragu egyszerűen recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, most tényleg egy nagyon egyszerű recept jön ebben a kategóriában. Ez a tengeri herkentyűk egyik előnye, mint amilyen ma például a kagyló lesz. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy kipirítjuk a kockára vágott szalonnát, majd hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, fokhagymát, sok petrezselyemzöldet, és végül a kagylóhúst és a paradicsomot.

Ennél a receptnél használhatnak  konzervet, vagy akár fagyasztott kagylót is, mind a kettőből ugyanígy, könnyedén elkészíthető. Konzerv kagylóhoz aktuális árat itt találnak.

Jöhet a fűszerezés, nem szentségtörés használni egy kis provence-i fűszert, friss, kellemes ízt kapunk vele. Ezután felöntjük fehérborral, rövid ideig még pároljuk így, majd a párolás után ízesítjük tejszínnel, végül pedig beforraljuk.

Ha gondolják, és van otthon héjas feketekagyló, akkor alapos tisztítás után nyugodtan dobjanak párat a serpenyőbe a héjas kagylóból is. A héjas feketekagylóhoz aktuális árat itt találnak. Mi most pirított fehérkenyérrel tálaltuk ezt a kagylóragut, ezt javasoljuk Önöknek is!

 

Itt ajánlunk egy más típusú, de nagyon finom halreceptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.