Online Gasztronómiai Magazin

Tengeri halfilé mandulás vajban

A tengeri halfilé mandulás vajban recept hozzávalói

60 dkg tengeri halfilé, 10 dkg vaj, 5 dkg tördelt mandula, 1 db répa, 5 dkg brokkoli, 10 dkg burgonya, 10 dkg sajt, 8 dkg zöldbab, 5 dkg karfiol, só, provence-i fűszer, bors

Tengeri halfilé mandulás vajban 2

Tengeri halfilé mandulás vajban 2

 

A tengeri halfilé mandulás vajban recept elkészítése

 

Egy nagyszerű tengeri halfilé: reméljük, igazi hétköznapi recept lesz mindenkinél. Mert ugye, szoktuk is mondogatni, együnk halat, ha tehetjük. A tengeri halfiléhez aktuális árat itt találnak.

A zöldségeket kevés vajon egy serpenyőben megpároljuk. Sózzuk, és provence-i fűszerrel megszórjuk. Sajtot reszelünk rá, és 180 fokos sütőben készre sütjük.

Egy másik serpenyőben a maradék vajat felolvasztjuk. A tengeri halfilét besózzuk, és sütni kezdjük. Félkész állapotában a szeletelt mandulát hozzáadjuk, és készre sütjük.

 

Egy másik halas recept itt találnak!

 

Tengeri halfilé mandulás vajban 1

Tengeri halfilé mandulás vajban 1

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.