Online Gasztronómiai Magazin

Tengeri haltekercs

 A tengeri haltekercs recept hozzávalói

40 dkg tészta, 40 dkg tengeri hekkfilé, 2 dl tejszín, 10 dkg gomba, 10 dkg sárgarépa, 10 dkg cukkini, 10 dkg hagyma, 1 dl fehérbor

Tengeri haltekercs

Tengeri haltekercs

 

A tengeri haltekercs recept elkészítése

 

Egyszerű hekkfiléhez adunk most receptet, ami olyan egyszerű lesz, mint az alapanyag, ha már. Tényleg gyorsan elkészíthető receptről van szó, vágjanak is bele!

A vizet felforraljuk, és a tésztát belerakjuk főni. Fogkeményre főzzük a tésztát.

A cukkiniből, a sárgarépából csíkokat vágunk, és a már fűszerezett hekkfilére helyezzük, tekercset készítünk belőle, nyársra fűzzük, és így kisütjük. A hekkhez aktuális árat itt találnak.

A vöröshagymát apróra vágjuk s a tekercs mellé öntjük. A sárgarépát, gombát és a cukkinit kockákra vágjuk szintén a hal mellé rakjuk sülni. A végén tejszínnel és fehérborral felöntjük, és tálalhatjuk is.

A tésztára kerül a nyárs, kicsit a raguval meglocsoljuk. Citromkarikával és petrezselyemzölddel díszítjük.

 

Halat sokszor, jön is egy másik ajánlat, itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.