Online Gasztronómiai Magazin

Tojásos virslisaláta

A tojásos virslisaláta recept hozzávalói

2 pár bécsi virsli, 2 db tojás, fél fej lilahagyma, 5 dkg trappista sajt, tejföl, majonéz, só, fehér bors

Tojásos virslisaláta

Tojásos virslisaláta

 

A tojásos virslisaláta recept elkészítése

 

Egyszerű recept, apróság, mégis remek dolog lesz belőle. Könnyű elkészíteni, jó szórakozás, a végén pedig jó étvágy. Nézzék meg, próbálják ki!

A virslit és a tojásokat megfőzzük. A virslit ezután felkarikázzuk, a tojásokat pedig apróra feldaraboljuk. Ártájékoztató a virsli beszerzéséhez!

Összekeverjük a virslit a tojással és a hagymával, majd egy külön tálban a tejfölt és a majonézt is összekeverjük (ízlés szerinti mennyiségben).

 

A recept folytatását a Receptelő oldalon olvashatják!

 

Egy egészen más típusú salátareceptet itt nézhetnek meg!

 

Ha pedig még több salátarecept között szeretnének válogatni, azt itt tehetik meg!

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.