Online Gasztronómiai Magazin

Tőkehalfilé spenótlevelekkel

A tőkehalfilé spenótlevelekkel recept hozzávalói

1 db padlizsán, 1 gerezd fokhagyma, 1,5 dl fehérbor, 10 dkg paraj, só, bors, 40 dkg burgonya, 40 dkg tőkehalfilé

Tőkehalfilé spenótlevelekkel

Tőkehalfilé spenótlevelekkel

 

A tőkehalfilé spenótlevelekkel recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, ugye tudják már? Itt és most következik egy afrikai kiruccanás, egy rettentő egyszerű halas-spenótos recept. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Mint minden jó afrikai recept, ez is gyorsan elkészül, nincs vele sok macera, mégis finom és különleges. Elöljáróban ennyit. A tőkehalfiléhez aktuális árat itt találnak.

A bambuszedényt, ha rendelkezésre áll, persze, körbebéleljük spenótlevelekkel, és ráhelyezzük a halfiléket. Ízesítjük sóval, fűszerezzük borssal.

Az egész halmennyiséget ízlésesen leborítjuk spenótlevelekkel, majd alatta a krumplival együtt megfőzzük a halat, és lehet is fogyasztani. Tényleg ennyire egyszerűen készül ez az étel!

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

 

Ja persze, jár egy desszert is a végére, ezt javasoljuk, ha már Európa és a világ ízei magyarul. Itt is van. Nézzék meg, készítsék el ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.