Online Gasztronómiai Magazin

Tökmagolajos paradicsomsaláta

A tökmagolajos paradicsomsaláta recept hozzávalói

10 db paradicsom, 1 fej lilahagyma, tökmagolaj, balzsamecet

Tökmagolajos paradicsomsaláta

Tökmagolajos paradicsomsaláta

 

A tökmagolajos paradicsomsaláta recept elkészítése

 

Ez a recept így önmagában is megállja a helyét, de mi egy jó párizsias pulykamell mellé terveztük eredetileg. A döntés az Önöké, hogyan fogyasztják el! No persze előtte el is kell készíteni, nézzék meg a receptet, és hajrá!

A megmosott paradicsomot felkarikázzuk, megszórjuk a finomra vágott lilahagymával, balzsamecetet és tökmagolajat csurgatunk rá. Tényleg ennyire egyszerű! A tökmagolajhoz aktuális árat itt találnak.

A párizsias pulykával együtt akár egy isteni vasárnapi ebéd is lehet belőle. Így néznek ki együtt:

Tökmagolajos paradicsomsaláta és pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával

Tökmagolajos paradicsomsaláta és pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával

A férfiak pedig azt is tartsák szem előtt, hogy ezután a saláta után az este is isteni lehet, mert ugye a tökmagolaj csodákra képes... Próbálják ki!

 

Egy másfajta, de szintén tökmagolajjal készülő receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének körülnézni a Mit főzzünk ma? recepttárában további változatos salátareceptekért, itt tehetik meg. Jöjjenek holnap is!

Ha húsételek mellé terveznék ezt a remek paradicsomsalátát, válogathatnak további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között is, itt!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.