A töltött marharolád makarónival recept hozzávalói
- 70 dkg hátszín,
- 10 dkg sárgarépa,
- 10 dkg csemege uborka,
- 10 dkg sonka,
- só,
- bors,
- mustár,
- 2 dl pecsenyelé,
- 60 dkg tészta (makaróni)

Töltött marharolád makarónival
A töltött marharolád makarónival recept elkészítése
Zöldséges, sonkás hús, egy remek mártással megfejelve, tésztával tálalva. Nagyon röviden összefoglalva ez a recept lényege. Nézzék meg, és készítsék is el így!
A hátszínt felszeleteljük, fűszerezzük, mustárral bekenjük. Sárgarépával, sonkával és uborkával betöltjük. Serpenyőben elősütjük, majd pecsenyelében megpároljuk a roládunkat. A hátszínhez aktuális árat itt találnak. A makarónit bő sós forró vízben kifőzzük.
Tálalás előtt a mártást vörösborral finomítjuk, vajjal besűrítjük.
Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!