Online Gasztronómiai Magazin

Töltött pulykamell párizsiasan

A töltött pulykamell párizsiasan recept hozzávalói

80 dkg pulykamell, 20 dkg gépsonka, 10 dkg édes pfefferoni, só, bors, 10 dkg ementáli sajt, 2 db tojás, 10 dkg liszt, 2 evőkanál olaj, 1 dl tej, cukkini, kaliforniai paprika, 30 dkg rizs

Töltött pulykamell párizsiasan

Töltött pulykamell párizsiasan

 

A töltött pulykamell párizsiasan recept elkészítése

 

Ha most azt mondjuk, sonkás-sajtos pulykamell, az is jól hangzik, de nem csak ez van a receptben, természetesen. Nézzék meg, mi más még, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk ma, hogy a pulykamellből vékony szeleteket vágunk, majd betöltjük a szintén vékony szeletekre vágott gépsonkával, ementáli sajttal, pfefferonival.  A paprika magházát természetesen előzőleg eltávolítjuk.

Nagyon fontos ennél a receptnél a szeletelés, ügyeljenek arra, hogy tényleg vékony szelet készüljön a hozzávalókból! A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Ezután készítjük el a tésztát: a tojást, a lisztet, az olajat tejjel „kidolgozzuk”, sót és borsot se feledjenek el beletenni. A tojásfehérjét külön habnak felverjük, majd a legvégén keverjük bele a tésztába.

A húst beleforgatjuk ebbe a masszába, és forró olajban, mintha párizsi szeletet sütnénk, kisütjük. Köretként azt javaslom,  zöldséges rizst adjanak hozzá. A zöldséges rizshez ki-ki a saját ízlése szerint válogassa össze a zöldségeket. A Mit főzzünk ma? műsorában mi kaliforniai paprikát, egyszerű paprikát, valamint cukkinit használtunk.

 

Itt ajánlunk egy más jellegű pulykás receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.