Online Gasztronómiai Magazin

Újhagymás párolt pisztráng

Az újhagymás párolt pisztráng recept hozzávalói

1 kg pisztráng, só, babér, szójaszósz, 1 köteg újhagyma, 40 dkg rizs, 2 db tojás, olaj, 8 dkg mogyoró

Újhagymás párolt pisztráng

Újhagymás párolt pisztráng

 

Az újhagymás párolt pisztráng recept elkészítése

 

Nagyszerű édesvízi halról van szó, és persze egy vele készült remek étel receptjéről. Egyszerű, gyors recept, kicsit mogyorós. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a pisztrángokat kifilézzük. A filéket egy párolóedénybe helyezzük, és babéros, sós vízben megpároljuk. A végén egy kevés szójaszósszal meglocsoljuk, és vágott hagymával megszórjuk. Az egész pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Egy serpenyőben a mogyorót kevés olajon kipirítjuk. Hozzáadjuk a párolt rizst, a tojást, és összesütjük. Rászórjuk a vágott újhagyma maradékát, és tálalhatjuk is.

 

Itt egy kicsit másképp készülő pisztrángos receptet találnak, videóval, persze!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.