Online Gasztronómiai Magazin

Vajhal cukkinivel, koktélparadicsommal, teljes videórecept

A vajhal cukkinivel, koktélparadicsommal, teljes videórecept hozzávalói

50 dkg vajhal, 2 db cukkini, 30 dkg burgonya, 15 dkg koktélparadicsom, só, 2 dl fehérbor, 1 szál póréhagyma, 1 db citrom,  citrombors, bazsalikom, bors

Most azzal kezdünk, hogy a vajhalat feldaraboljuk. A vajhal tengeri hal, kicsit száraz, a süllőhöz lehet hasonlítani, kígyómakrélának, vagy fehér tonhalnak is nevezik. Utóbbinak azért, mert húsa hasonló a vörös tonhaléhoz. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

A burgonyát közben feltesszük főzni. Ennek az ételnek a jellegét igazán a citrombors adja meg. Többféle citromborsot lehet kapni, mi citrombors keveréket használunk. A vajhalhoz aktuális árat itt találnak. A citromborshoz aktuális árat pedig itt.

Ez egy legényétel lesz, azaz: egy serpenyőben, gyorsan elkészíthető recept!

 

Vajhal cukkinivel, koktélparadicsommal, teljes videórecept

 

[brid video="221641" player="11524" title="Vajhal cukkinivel koktlparadicsommal teljes viderecept"]

 

Ha minden jól ment (és miért ne ment volna minden jól...), akkor az Önök asztalán is hasonlóképpen néz ki ez a remek finomság:

Vajhal cukkinivel, koktélparadicsommal, teljes videórecept

Vajhal cukkinivel, koktélparadicsommal, teljes videórecept

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Ráadásként pedig egy hasonlóan remek cukkinis recept!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó sütést-főzést!Comments are closed.