Online Gasztronómiai Magazin

Vajon forgatott kagylós spagetti

A vajon forgatott kagylós spagetti recept hozzávalói

40 dkg spagetti, 10 dkg vaj, 1 dl tejszín, 10 dkg kagyló (konzerv), 1 csomag újhagyma, 0,5 dl olívaolaj, 15 dkg gomba, só, őrölt bors, kapor, fokhagyma

Vajon forgatott kagylós spagetti

Vajon forgatott kagylós spagetti

 

A vajon forgatott kagylós spagetti recept elkészítése

 

Ismét Európa és a világ ízei magyarul recept következik, ezúttal kagyló, valamint jóféle tészta, és persze mindez vajjal készítve. A recept amúgy rém egyszerű, a végeredmény viszont igen látványos. Elég jó érvek mellette, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így!

Azzal kezdünk most, hogy vajat hevítünk, majd beletesszük a finomra vágott hagymát. Amikor a hagyma üvegesre pirul, akkor tesszük rá a borsot, majd pedig a leforrázott gombát.

Áthevítjük, ezután kerül hozzá a tisztított, leforrázott kagyló, valamint a fokhagyma. Az egészet átpirítjuk, ketchuppal ízesítjük.

A spagettit kifőzzük, utána vajon átforgatjuk, és tejszínnel átforraljuk.

Stílszerűen a tésztára tálaljuk a kagylós, gombás ragut. Díszítésként használhatnak tengeri algát, ha van hozzá kedvük, akit esetleg zavarna, természetesen elhagyhatja. A kagylóhoz aktuális árat itt találnak. Tényleg ennyire egyszerű, és ami a fő, ennyire látványos, és nagyon finom!

 

Egy másik tengeri-receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.