Online Gasztronómiai Magazin

Vaníliás kifli

A vaníliás kifli recept hozzávalói

30 dkg liszt, 15 dkg vaj, 10 dkg darált dió, 5 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 10 dkg porcukor

Vaníliás kifli

Vaníliás kifli

 

A vaníliás kifli recept elkészítése

 

A mindennapok édessége, ha meg akarjuk aranyozni a napot. Igazán egyszerű hozzávalókból készül, igazán egyszerűen, ahogy mondani szokás, semmi faxni. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a vaníliás cukor felét összekeverjük a porcukorral, és félretesszük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk. Derelyevágóval, vagy egyszerűen késsel kb fél cm-es csíkokra vágjuk fel. A porcukorhoz aktuális árat itt találnak.

Ezek után a csíkokat sodorjuk, majd tetszés szerinti nagyságú kifliket formázunk a tésztából. Közepesen meleg sütőben készre sütjük. Amikor elkészül, megforgatjuk a porcukorban, és így tálaljuk. Tényleg ennyire egyszerű, süssék ki együtt velünk!

 

Egy másfajta édességet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.