Online Gasztronómiai Magazin

Vincellérek kedvenc flekkenje

A vincellérek kedvenc flekkenje recept hozzávalói

50 dkg sertéstarja, 1 dl olaj, 3 dkg fokhagyma, 5 dkg vöröshagyma, 10 dkg paprika, 2 dkg só, mustár, bors, borsikafű, 50 dkg főtt burgonya

Vincellérek kedvenc flekkenje

Vincellérek kedvenc flekkenje

 

A vincellérek kedvenc flekkenje recept elkészítése

 

Ha jó bort szeretnénk, vagy csak egyszerűen jó szőlőt, akkor bizony jó vincellérre van szükség. A jó vincellérnek pedig jó, friss, gyorsan elkészülő húsos recept jár. Meg is érkeztünk, reméljük, nem csak a vincellérek kedvenc receptje lesz ez az egyszerűségében nagyszerű sült húsos recept. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

A jó flekken friss sertéstarjából készül. Ennél a receptnél tehát kiemelten figyeljünk, hogy frissen süssük, kevés olajban. A tarja megfelelő szaftot fog képezni. A sertéstarjához aktuális árat itt találnak.

Grillfűszerrel, fokhagymával, mustárral, valamint borsikafűvel ízesítjük, arra megint csak figyeljünk, hogy nem kell szárazra sütni, a lényege az, hogy maradjon szép szaftos. Egyszerűségében rejlik a titka, ezért azt javasoljuk, hogy főtt burgonyát adjanak hozzá!

 

Egy másfajta tarjás receptet itt tudnak megnézni!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.