Online Gasztronómiai Magazin

Vodkás füstölt lazac

A vodkás füstölt lazac recept hozzávalói

15 dkg füstölt lazac, 2 db sárgarépa, 1 db zellergumó, 2 db paradicsom, 2 dl tejszín, 50 dkg penne, 1 dl vodka, só, bors, 1 csomag petrezselyem

Vodkás füstölt lazac

Vodkás füstölt lazac

 

A vodkás füstölt lazac recept elkészítése

 

A mai halrecept igen egyszerű, és egészen nemes alapanyaggal dolgozunk, lazaccal. Utóbbiból nincs szükségünk nagy mennyiségre, az alaphangot adja meg a recepthez. Ha kedvet kaptak hozzá, nézzék meg, és készítsék is el így a lazacot!

A lazacot csíkokra szeljük, forró olajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a tejszínt, a sót, a borsot, petrezselymet is. Közben bő, sós vízben kifőzzük a tésztát. Itt egy ártájékoztató a lazachoz!

A zöldségeket csíkozzuk, majd hozzáadjuk a halhoz. A végén a főtt tészta is hozzákerül. Így összepároljuk, megvárjuk, amíg felforr, és tálaljuk is. Természetesen az alkoholt nem lehet érezni, mert az közben elpárolgott.

Bazsalikommal díszítjük. Aki szereti, tehet az ételbe magába is bazsalikomot, úgy még finomabb lesz.

 

Ha halat szeretne, de olcsóbb megoldással, itt egy javaslat!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.