Online Gasztronómiai Magazin

Vöröskáposzta, csirkehússal töltve, teljes videórecept

A vöröskáposzta, csirkehússal töltve, teljes videórecept hozzávalói

12 levél vöröskáposzta, 3 szelet kenyér, 5 dkg bacon, 1 fej vöröshagyma, 30 dkg csirkemell, 1,5 dl tejszín, szegfűszeg, szegfűbors, só, bors, 2 dl tejföl, 1 db tojássárgája, 8 dkg zeller, 1 db kaliforniai paprika, 8 dkg sárgarépa

Sok-sok töltött receptet adtunk már, és fogunk is adni, egyszerűen azért, mert szeretjük. Nem csak mi, Önök is, ez a tapasztalat. Régi szlogenünk, hogy a konyhában csak a fantázia szabhat határt egy-egy étel elkészítésénél, így van ez most is. Jó sütést-főzést! A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Hiába no, szeretjük a káposzta töltött módozatait, van is belőlük nem kevés. Most vöröskáposztát használtunk - próbálják ki!

 

Vöröskáposzta, csirkehússal töltve, teljes videórecept

 

[brid video="221432" player="11524" title="Mit fzznk ma Vrskposzta csirkehssal tltve teljes viderecept"]

 

És ha elkészült, Önöknél is ilyen lesz a végeredmény:

Vöröskáposzta, csirkehússal töltve, teljes videórecept

Vöröskáposzta, csirkehússal töltve, teljes videórecept

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

 

Ha már fentebb szóltunk a töltött variációkról, itt rögtön ajánlunk is egy másik verziót!

 

Jó sütést-főzést!Comments are closed.