A zöldfűszeres pulykamell recept hozzávalói
60 dkg pulykamell, 4 dl joghurt, rozmaring, 1 köteg újhagyma, 1 köteg petrezselyem, fokhagyma, só, 30 dkg bébikukorica

Zöldfűszeres pulykamell
A zöldfűszeres pulykamell recept elkészítése
Ez bizony már egy szabadban is elkészíthető, beszélgetős, vidám sütögetős recept, az eredetije is ott készült el. Fontos a pácolás, most a zöldfűszerek dominálnak, garantáltan remek lesz a végeredmény. Nézzék meg, és készítsék is el így!
A pulykamellből vékony szeleteket vágunk, megsózzuk. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.
Elkészítjük a pácot. Egy tálba beleöntjük a joghurtot és az apróra vágott zöldfűszereket a fokhagymával együtt, így összekeverjük. A pulykaszeleteket belemártjuk, és az előmelegített serpenyőben vagy grill-lapon kisütjük.
A bébikukoricát a hús mellett szintén megsütjük. Ez lesz a zöldfűszeres pulykamell körete.
Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!
Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!