Online Gasztronómiai Magazin

Zöldfűszeres sertéskaraj

A zöldfűszeres sertéskaraj recept hozzávalói

80 dkg sertéskaraj, 40 dkg ceruzabab, 20 dkg bacon, só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag koriander, 1 csomag bazsalikom, 20 dkg vaj, 2 gerezd fokhagyma

Zöldfűszeres sertéskaraj

Zöldfűszeres sertéskaraj

 

A zöldfűszeres sertéskaraj recept elkészítése

 

A zöldfűszer a titka ennek az ételnek, ahogy ebben az időszakban már többször is így történt: ezt a lehetőséget ki kell használnunk! Mert, nem csak finom lesz tőle az étel, de látványos is, és, ugye, az sem utolsó szempont. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy először a sertésfilét lehártyázzuk, majd belehempergetjük az apróra vágott zöldfűszerekbe, és így sütjük meg. A karajhoz aktuális árat itt találnak.

Körete lesz a baconba tekert, főtt, ízesített, fokhagymás ceruzabab lesz. Arra figyeljünk, hogy a ceruzababot ne főzzük túl, hogy a friss, roppanós érzés – és persze az íze megmaradjon.

A hús zsiradékából fűszervajat készítünk, ezzel kísérjük tálaláskor a karajt és a ceruzababot. Feltétlen készítsék el!

 

Egy másfajta karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.