Online Gasztronómiai Magazin

Zöldségek palacsintatésztában

A zöldségek palacsintatésztában recept hozzávalói

2 db tojás, só, 2,5 dl tej, 2,5 dl szóda, 35 dkg liszt, olaj, 25 dkg mexikói zöldségkeverék

Zöldségek palacsintatésztában

Zöldségek palacsintatésztában

 

A zöldségek palacsintatésztában recept elkészítése

 

Kevés, és nem drága alapanyag, a vége pedig egy nagyszerű étel. Jó sok ilyen típusú receptet adtunk már, és nem is áll szándékunkban leállni ezzel a gyakorlattal. Itt a mai tipp, zöldségesen, roppanósan, frissen. Nézzék meg, és készítsék is el így most a palacsintát!

A mexikói zöldségkeveréket sós vízben vagy mikróban kicsit pároljuk.

Elkészítjük a sós palacsintatésztát. A tojást összekeverjük a sóval, 1 evőkanál olajjal, a tejjel, a szódával és a liszttel. Sűrű palacsintatésztát kapunk.

Beletesszük a zöldségkeveréket a palacsintatésztába. Finoman összekeverjük. Kanállal kiszaggatjuk és forró olajban kisütjük. Önmagában is nagyon finom, de köretnek is adhatjuk. A zöldségkeverékhez aktuális árakat itt találnak.

Roppanósra párolt karfiolt és más zöldséget is kisüthetünk palacsintatésztában.

 

Egy más típusú palacsintareceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.