Online Gasztronómiai Magazin

Zöldséges borjúhús pogácsa

A zöldséges borjúhús pogácsa recept hozzávalói

50 dkg darált borjúhús, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg reszelt sárgarépa, 6 dkg cukkini, só, bors, fokhagyma, 4 db tojás

Zöldséges borjúhús pogácsa

Zöldséges borjúhús pogácsa

 

A zöldséges borjúhús pogácsa recept elkészítése

 

Borjúhús pogácsa: vagyis fasírt. Ennyiben – úgy tűnik – semmi különös nincsen, talán csak az, hogy borjúhúst használunk alapanyagként. Pedig van itt még egy trükk: ezt is mikróban készítjük, készíthetjük, az úgynevezett crisp funkció segítségével.

Először megpirítom a hagymát, fokhagymát reszelek rá. A darált borjúhúst összekeverjük a finomra vágott pirított hagymával, a reszelt sárgarépával, a reszelt cukkinivel, sóval, borssal, fokhagymával, vöröshagymával, valamint a tojásokkal. Darált marhahúshoz aktuális árat itt találnak.

Megformázzuk és, ha van, crisptálra helyezzük, majd megsütjük a vizes kézzel kiformázott pogácsákat. Burgonyapürét készíthetünk hozzá. Vízben áztatott kanállal legyezőformát tudunk kialakítani, így sokkal jobb hangulatú lesz az étkezés.

 

Kattintson ide egy másik, borjúból készült ételért!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

További recepteket, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.