Online Gasztronómiai Magazin

Zöldséges csirkemellel töltött kelkáposztarolád

A zöldséges csirkemellel töltött kelkáposztarolád recept hozzávalói

4 db főtt csirkemell, 40 dkg párolt rizs, 20 dkg főtt leveszöldség, 4 db tojás, 10 dkg könnyen olvadó sajt (Appenzeller), 8 db kelkáposztalevél, 1 dkg borsikafű, 1 dkg szerecsendió

Zöldséges csirkemellel töltött kelkáposztarolád

Zöldséges csirkemellel töltött kelkáposztarolád

 

A zöldséges csirkemellel töltött kelkáposztarolád elkészítése

 

Töltött recept, természetesen egy kicsit másképpen. Mindannyian odavagyunk a töltött kelért például, azt hiszem, ezt mindenki beismerheti. Még ha esetleg titokban teszi is. Nézzük tehát, ez a recept hogyan készül!

A csirkemellet a zöldségekkel kockára vágjuk, rizzsel összekeverjük, tojással, reszelt szerecsendióval a főtt kelkáposztalevélbe töltjük.

A reszelt sajtot egy tojással, valamint a borsikafűvel összekeverjük, és ráöntjük a kelkáposztarolád tetejére. Az Appenzeller árához itt találnak tájékoztatót.

Mikróban 750 watt fokozaton 8 percig sütjük.

 

Kattintson ide egy másik káposztás étel receptjéért!

 

Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 Comments are closed.