Online Gasztronómiai Magazin

Zöldséges struccragu

A zöldséges struccragu recept hozzávalói

40 dkg strucchús, 20 dkg újhagyma, 20 dkg új sárgarépa, 5 dkg brokkoli, 5 dkg zöldborsó, 1 csomag petrezselyemzöld, 10 dkg vaj, 2 evőkanál mustár, 1 dl tejszín, 20 dkg rizs

Zöldséges struccragu

Zöldséges struccragu

 

A zöldséges struccragu recept elkészítése

 

A különlegességek sorába most a strucchús került: úgy gondoltuk, egy próbát mindenképp megér, mert hiszen szárnyas is, mégis van egy kis vadjellege. Érdemes kipróbálni, ráadásul egy nagyon egyszerű serpenyős receptet adunk hozzá. A strucchúshoz aktuális árat itt találnak.

A strucchúst kis kockára vágjuk. Vajon megpirítjuk az újhagymát, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk. Mikor megpárolódott, hozzátesszük a zöldségeket. Finomítjuk mustárral, tejszínnel. Párolt rizst készítsünk hozzá!

 

Egy másik különlegességet itt találnak, teljes videórecepttel, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.