Online Gasztronómiai Magazin

Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

A zöldségleves, ahogy az olaszok készítik recept hozzávalói

  • 5 dkg bacon,
  • 20 dkg spagetti,
  • 10 dkg kelkáposzta,
  • 5 dkg cukkini,
  • 5 dkg sárgarépa,
  • 2 szál újhagyma,
  • 1 kiskanál oregano,
  • kevés fokhagyma,
  • 6 dl zöldség alaplé
Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

 

A zöldségleves, ahogy az olaszok készítik recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul - ezúttal Itália, egy mediterrán hangulatú zöldségleves készül a Mit főzzünk ma? konyhájában. Nézzék meg, és ha megtetszik, készítsék el önök is így!

Ennél a levesnél nagyon fontos, hogy julienne-re, vékony csíkokra vágjuk az alapanyagokat, ettől lesz hamisítatlanul finom, és igazi. Először is lepirítjuk a csíkokra vágott szalonnát a sárgarépával. A cukkini és az újhagyma hozzákerül, fűszerezzük.

A Mit főzzünk ma? műsorában a spagettit én külön főztem meg, de azt javaslom, otthon ezt együtt tegyék meg: miután a zöldségalaplével felengedtük a szalonnás alapunkat, belefőzzük a kelkáposztát, és a spagettit. Spagettihez aktuális árat itt találnak.

 

Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik, és ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik, és ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

 

Nézzenek meg egy olasz haltál receptet is, itt találják!

 

Ha igazi olaszos hangulatot akarnak otthon teremteni, tálaláskor hintsük meg egy kevés parmezánnal. Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.