Online Gasztronómiai Magazin

Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből

A zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből recept hozzávalói

20 dkg brokkoli, 10 dkg karfiol, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg gomba, 1 csomó újhagyma, 5 dkg cukkini, 2 db paradicsom, só, bors, tempura tészta (só, bors, tojás, liszt, sör), 40 dkg rizs

Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből

Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből

 

A zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből recept elkészítése

 

Ez a recept arra az alkalomra készült, amikor Bálint Gyuri bácsi vendégeskedett a Mit főzzünk ma? konyhájában. Kérésére zöldségekből készült az étel, friss, gyors, elkészítési móddal. Nos, ez sült ki belőle, nézzék meg, és készítsék el Önök is így!

A zöldségeket al dente készítjük elő (megfelelően tisztítjuk és fogkeményre előfőzzük). Megforgatjuk őket a tempuratésztában, és hirtelen kisütjük. A brokkolihoz egy kis tájékoztató, valamint aktuális ár a linkek alatt található.

Hozzá fűszeres majonézmártást készítünk, és párolt rizzsel tálaljuk. Gyors, könnyű, egészséges, tavaszt idéző étel.

 

Egy másik, nem kevésbé remek zöldséges receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még megnézni húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.