Online Gasztronómiai Magazin

Zöldspárgával besütött sertésszűz

A zöldspárgával besütött sertésszűz recept hozzávalói

  • bors,
  • 1 evőkanál liszt,
  • majoranna,
  • 50 dkg főtt rizs,
  • 60 dkg sertésszűz,
  • 8 dkg vaj,
  • 2 dl tej,
  • 20 dkg zöldspárga
Zöldspárgával besütött sertésszűz

Zöldspárgával besütött sertésszűz

 

A zöldspárgával besütött sertésszűz recept elkészítése

 

Akárcsak a hal, a spárga mellett is szoktunk kampányolni. Sűrűn, amikor csak tehetjük. Egészséges, remek kiegészítő, és sok-sok receptünk van hozzá. Benne vannak? Ha igen, akkor nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a sertésszűzből 5 dkg-os érméket vágunk, majd vajból és lisztből rántást készítünk, és felhúzzuk tejjel. Sózzuk, egy kevés borsot adunk hozzá, és félretesszük.

A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Ezután megsózzuk a húsokat, majd egy kevés olajon elősütjük. Ráhelyezzük a leforrázott, 5 cm-es darabokra vágott zöldspárgákat. Ráteszünk egy evőkanál tejmártást, valamint reszelt sajtot.

Ha épp akkor talált erre a receptre, amikor nincs spárgaszezon, mégis szeretné elkészíteni ezt a zöldspárgás receptet? Semmi gond: aktuális ár és beszerzési lehetőség itt.

És, mindjárt készen is vagyunk: 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajtnak szép színe nem lesz. Majoránnás rizzsel tálaljuk.

És ha már karaj (mondjuk ami kínálunk, szűzpecsenyével készült, de karajt is használhatnak, nyugodtan), itt a Mit főzzünk ma? verziója egy rántott húsra, amit bármikor asztalra lehet tenni, el fog fogyni. Nézzék meg, próbálják ki! Részletes Mit főzzünk ma?-videó.

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!
(2007127p)Comments are closed.