A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept hozzávalói
20 dkg sárgarépa, 4 dkg vaj, 3 dl tejszín, cukor, só, petrezselyem

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal
A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept elkészítése
Azt mindig, minden alkalommal elmondjuk, hogy a halfogyasztás mennyire egészséges, és nagyon nem mellékesen a halételek mennyire finomak. Most főzelékkel kombináltuk, próbálják ki ezt a receptet is! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!
Most azzal kezdünk, hogy a bébirépát megmossuk, majd kevés vajon megfuttatjuk.
Kevés cukorral megszórjuk, sózzuk. Hozzáadjuk a tejszínt, majd beforraljuk, esetleg egy kevés fehérborral vagy citrommal savanyíthatjuk.
A fogas bőrét beirdaljuk, sózzuk, és egyszerűen megsütjük. Tálalhatjuk is.
Egy másik halreceptet itt találnak!
Nézzék meg további ajánlatainkat is!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!
Ha megtetszett a recept, de szeretne egy jó sütit is készíteni, ráadásul kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!
(20080414H)