Online Gasztronómiai Magazin

Zsiványpecsenye juhtúrós puliszkával

A zsiványpecsenye juhtúrós puliszkával recept hozzávalói

40 dkg bélszín, 25 dkg szalonna, 2 fej hagyma, 15 dkg kukoricadara, 4 dl tej, 2 dl víz, 5 dkg juhtúró

Zsiványpecsenye juhtúrós puliszkával

Zsiványpecsenye juhtúrós puliszkával

 

A zsiványpecsenye juhtúrós puliszkával recept elkészítése

 

Szó, mi szó, egy zsivány élete nem a sütés-főzés körül forgott elsődlegesen, de mint mindenki, nyilván ők is szerettek jót enni. Nyilván. Az eredmény: gyorsan, tulajdonképpen könnyedén, mégis ízes falatokat varázsolni. Nézzék meg, próbálják ki, tényleg rém egyszerű!

Először is felszeletelem a bélszínt, majd utána a szalonnát és a hagymát is. Marhahúshoz aktuális árakat itt találnak, nagyon széles választékban. Akit esetleg elriasztanának ezek az árak, de szeretné elkészíteni a zsiványok pecsenyéjét, készítse sertésszűzből, aktuális ára itt.

Így nyársra húzzuk az alapanyagokat, és megsütjük. Itt pedig be lehet lesni a műhelytitkokba, hogyan készül a zsiványok pecsenyéje:

Készül a zsiványpecsenye a Mit főzzünk ma? konyhájában

Készül a zsiványpecsenye a Mit főzzünk ma? konyhájában

Közben felforraljuk a tejet, vizet, juhtúrót, majd pedig megfőzzük a kukoricadarát. Formázzuk, és már tálalhatjuk is!

 

Ha már zsiványság, megnéznének egy betyáros ételt is? Itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánok!Comments are closed.