Csokifagyi málnával

A csokifagyi málnával recept hozzávalói

4 dl kókusztej, 10 dkg apróra vágott 85 %-os étcsokoládé, 10 dkg mandulavaj, 2 púpozott evőkanál holland kakaópor, 1-2 evőkanál agavé szirup, 1 teáskanálnyi vanília paszta, 30 ml amaretto likőr, 1 nagy marék fagyasztott málna, 1 kevés apróra vágott pisztácia

Csokifagyi málnával

Csokifagyi málnával

 

A csokifagyi málnával recept elkészítése

 

A kókusztejet felmelegítjük körülbelül 60-70 fokra, majd belerakjuk a feldarabolt étcsokoládét, és folyamatos kevergés mellett felolvasztjuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a mandulavajat és alaposan elkeverjük.

A recept folytatásáért kattintson a következő oldalra: Alexandra Gasztroblogja Sydneyből.

A fagyasztott málnához aktuális árat itt, az amaretto likőrhöz pedig itt találnak.  Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó hangulatot a fagyihoz!

Cím
recipe image
Recept neve
Csokifagyi málnával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.