A kapros tökfőzelék vagdalttal recept hozzávalói
1 üveg tök, 2-3 evőkanál liszt, 1 csomag kapor, 0,5 dl olaj, 2 dl tejfel, kapor, cukor, ecet, 2 db zsemle, 35 dkg darált pulykahús, só, bors, petrezselyem, 2 db tojás, 5 dkg vaj
Kapros tökfőzelék vagdalttal
A kapros tökfőzelék vagdalttal recept elkészítése
A jó főzelék nagyszerű dolog, maximálisan igaz ez a tökfőzelékre is. Egyszerű hozzávalók, egyszerű recept, csak arra vár, hogy elkészítsék. Nézzék meg, és tegyék is ezt!
Világos rántást készítünk, erre öntjük rá a tököt. Kevés saját levet is. Ízesítjük cukorral, sóval, ecettel, és a simára kevert tejföllel. Kiforraljuk.
A darált húst fűszerezzük sóval, borssal. Finomra vágott petrezselymet adunk hozzá.
Összekeverjük a tojásokkal, és az áztatott kinyomkodott zsemlével. Kis gombócokat formálunk a masszából, és ízesített vízben kifőzzük vagy kisütjük. A tökfőzelékkel tálaljuk. A pulykához aktuális árat itt találnak.
Itt találnak egy jó kis kelkáposztafőzelék receptet, nézzék meg ezt is, és amikor odajutnak, készítsék el így!
Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Várjuk vissza Önöket holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!