Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept hozzávalói

20 dkg sárgarépa, 4 dkg vaj, 3 dl tejszín, cukor, só, petrezselyem

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

 

A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept elkészítése

 

Azt mindig, minden alkalommal elmondjuk, hogy a halfogyasztás mennyire egészséges, és nagyon nem mellékesen a halételek mennyire finomak. Most főzelékkel kombináltuk, próbálják ki ezt a receptet is!

A bébirépát megmossuk, majd kevés vajon megfuttatjuk.

Kevés cukorral megszórjuk, sózzuk. Hozzáadjuk a tejszínt, majd beforraljuk, esetleg egy kevés fehérborral vagy citrommal savanyíthatjuk.

A fogas bőrét beirdaljuk, sózzuk, és megsütjük. Tálalhatjuk is. Fogashoz aktuális árat itt találnak, javasoljuk a Viktória tavi fogasfilét, árban is, ízben is remek választás.

 

Egy másik halreceptet itt találnak!

 

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20080414H)

Cím
recipe image
Recept neve
Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.