Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept hozzávalói

20 dkg sárgarépa, 4 dkg vaj, 3 dl tejszín, cukor, só, petrezselyem

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

 

A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept elkészítése

 

Azt mindig, minden alkalommal elmondjuk, hogy a halfogyasztás mennyire egészséges, és nagyon nem mellékesen a halételek mennyire finomak. Most főzelékkel kombináltuk, próbálják ki ezt a receptet is! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a bébirépát megmossuk, majd kevés vajon megfuttatjuk.

Kevés cukorral megszórjuk, sózzuk. Hozzáadjuk a tejszínt, majd beforraljuk, esetleg egy kevés fehérborral vagy citrommal savanyíthatjuk.

A fogas bőrét beirdaljuk, sózzuk, és egyszerűen megsütjük. Tálalhatjuk is.

Fogashoz aktuális árat itt találnak, javasoljuk a Viktória tavi fogasfilét, árban is, ízben is remek választás.

 

Egy másik halreceptet itt találnak!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Ha megtetszett a recept, de szeretne egy jó sütit is készíteni, ráadásul kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20080414H)



Comments are closed.