Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal

Hozzávalók

20 dkg répa (sárga), 4 dkg vaj, 3 dl tejszín, cukor, só, petrezselyem

 

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal recept elkészítése

 

Azt mindig, minden alkalommal elmondjuk, hogy a halfogyasztás mennyire egészséges, és nagyon nem mellékesen a halételek mennyire finomak. Most főzelékkel kombináltuk, próbálják ki ezt a receptet is!

A bébirépát megmossuk, majd kevés vajon megfuttatjuk.

Kevés cukorral megszórjuk, sózzuk. Hozzáadjuk a tejszínt, majd beforraljuk, esetleg egy kevés fehérborral vagy citrommal savanyíthatjuk.

A fogas bőrét beirdaljuk, sózzuk és megsütjük. Tálalhatjuk is. Fogashoz aktuális árat itt találnak, javasoljuk a Viktória tavi fogasfilét, árban is, ízben is remek választás.

Egy másik halreceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!
(20080414H)

Cím
recipe image
Recept neve
Zsenge sárgarépafőzelék, bőrös fogassal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.