Hibiszkuszos, mézes tea

A hibiszkuszos, mézes tea tipp hozzávalói

6 db hibiszkuszos teafilter, fél csésze méz, 1 csésze lime leve, 1 csésze fehér rum

Hibiszkuszos-mézes tea, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Hibiszkuszos-mézes tea, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A hibiszkuszos, mézes tea tipp elkészítése

 

Egy apró trükk, hogyan lehet feldobni egy sima filteres hibiszkuszos teát. És máris elnevezhetjük hibiszkuszos-mézes teának.

Egy nagy hőálló kancsóba rakjuk bele a teafiltereket, valamint a mézet. Ezt öntsük le 5 csésze forrásban lévő vízzel, hogy oldódjon ki a filterből az aroma. Adjuk hozzá a lime levét, opcionálisan a rumot, és 3 csésze hideg vizet. A rumhoz aktuális árakat itt találnak.

Hűtsük legalább 1 órán keresztül, hogy kellemes hűsítő hatást érjünk el. Tálalhatjuk jégkockákkal!

 

A Mit főzzünk ma? természetesen receptes oldal, ez a hűsítő egy kis ízelítő volt. Receptek pedig itt találnak, a recepttárban, hol máshol:).

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!



Comments are closed.