Erdei gombák borjúérmén roston sütve, káposztával és barackkal

 

Hozzávalók

60 dkg borjúérem, 5 dkg rókagomba, 5 dkg vargányagomba, 5 dkg szegfűgomba, só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, 10 dkg vaj, 20 dkg barack, 1 dkg cukor, 1 dl borjú pecsenyelé, 15 dkg savanyú káposzta, 10 dkg póréhagyma

 

Erdei gombák borjúérmén roston sütve, káposztával és barackkal

Erdei gombák borjúérmén roston sütve, káposztával és barackkal

 

Az erdei gombák borjúérmén roston sütve, káposztával és barackkal recept elkészítése

 

A borjúérméket befűszerezzük, vajon megsütjük. Zsírjában a karikára vágott póréhagymát lepirítjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombákat és a petrezselyemzöldet, felengedjük pecsenyelével. Sherryvel még kicsit finomítjuk. A sherryhez aktuális árakat itt találnak.

Egy másik serpenyőben lekaramellizáljuk a cukrot, megpördítjük benne a barackot, kivesszük és megsütjük a savanyú káposztát. Tálaláskor a káposztára tálaljuk a barackot, mellé a borjúérmét, köré a gombákat.

Ha megtetszett a gombás recept, itt egy másik!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Erdei gombák borjúérmén roston sütve, káposztával és barackkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.