Gombák borjúérmén roston sütve

A gombák borjúérmén roston sütve recept hozzávalói

60 dkg borjúérem, 5 dkg rókagomba, 5 dkg vargányagomba, 5 dkg szegfűgomba, só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, 10 dkg vaj, 20 dkg barack, 1 dkg cukor, 1 dl borjú pecsenyelé, 15 dkg savanyú káposzta, 10 dkg póréhagyma

Gombák borjúérmén roston sütve

Gombák borjúérmén roston sütve

 

A gombák borjúérmén roston sütve recept elkészítése

 

Nem vitatjuk, a Mit főzzünk ma? gyengéje az erdei gomba. Adunk is sok-sok receptet erdei gombára, itt az aktuális verzió. Ha a pénztárca esetleg megálljt parancsolna, gondolják át, a borjút kiválthatják sertéscombbal. A gombán ne spóroljanak, ha lehet. Tehát, nézzék meg, hogyan készül ez az étel, és készítsék el Önök is így otthon!

Először is a borjúérméket befűszerezzük, majd vajon megsütjük. Zsírjában a karikára vágott póréhagymát lepirítjuk, utána hozzáadjuk a szeletekre vágott gombákat és a petrezselyemzöldet, végül pedig felengedjük pecsenyelével. Sherryvel még kicsit finomítjuk. A sherryhez aktuális árakat itt találnak.

Ezután egy másik serpenyőben lekaramellizáljuk a cukrot, majd megpördítjük benne a barackot, és ki is vesszük, végül megsütjük a savanyú káposztát. Tálaláskor a káposztára tálaljuk a barackot, mellé a borjúérmét, köré a gombákat. Kétserpenyős, egyszerű recept, ellenben csodás élmény, feltétlenül próbálják ki!

 

Ha megtetszett a gombás recept, itt egy másik!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.