Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

 

Hozzávalók

60 dkg sertéshús, 1 fej hagyma, 2 db paprika (zöld), 10 dkg póréhagyma, 10 dkg gomba, 1 kiskanál szódabikarbóna, 2 dl olaj, 4 db héjában főtt burgonya, 15 dkg majonéz, 5 dkg ketchup, 2 cl brandy

 

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

 

A gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal recept elkészítése

 

A sertéshúst késsel durvára összevágjuk. A húshoz aktuális árat itt találnak.

Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, utána sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbónát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.

Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük. A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk.

Gyorsan elkészíthető kiegészítője lesz ennek az ételnek!

Egy másik vagdaltreceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.