Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

Hozzávalók

60 dkg sertéshús, 1 fej hagyma, 2 db paprika (zöld), 10 dkg póréhagyma, 10 dkg gomba, 1 kiskanál szódabikarbona, 2 dl olaj, (héjában főtt) 4 db burgonya, 15 dkg majonéz, 5 dkg ketchup, 2 cl brandy

 

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

 

A sertéshúst késsel durvára összevágjuk.

Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, utána sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbonát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.

Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük.

A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk.

Gyorsan elkészíthető kiegészítője lesz ennek az ételnek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.