Kucsmagombával készült nyúlgerinc

Hozzávalók

80 dkg nyúlgerinc, só, bors, olaj (olíva), 1 db kaliforniai paprika (sárga), 1 db kaliforniai paprika (piros), 10 dkg zeller (szár), 30 dkg (kicsi) burgonya, 6 gerezd fokhagyma, 5 dkg gomba (kucsma), 5 dkg gomba (vargánya), 2 dl pecsenyelé, 10 dkg mandula, babérlevél, 1 csomag petrezselyem

 

Kucsmagombával készült nyúlgerinc

Kucsmagombával készült nyúlgerinc

 

A kucsmagombával készült nyúlgerinc elkészítése

 

A nyúlgerincet sózzuk, borsozzuk, elősütjük, majd leszárítjuk. A paprikát negyedeljük, szeleteljük.

A zellerszárat szintén 2 cm-es darabokra vágjuk a fokhagymával. Megtisztítjuk a burgonyát és a gombákat is.

Első lehetőség: az összes nyersanyagot római edényben betesszük a sütőbe, és 50 perc múlva kivesszük.

Második lehetőség: serpenyőben egy tv-felvétel alkalmával a kamerák előtt elkészítjük. Otthon a kamerát el lehet hagyni, a serpenyőt viszont nem.

Egy másik nyulas receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kucsmagombával készült nyúlgerinc
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.