Kucsmagombával készült nyúlgerinc

Hozzávalók, kucsmagombával készült nyúlgerinc

80 dkg nyúlgerinc,
só,
bors,
olívaolaj,
1 db sárga kaliforniai paprika,
1 db piros kaliforniai paprika,
10 dkg zellerszár,
30 dkg kicsi burgonya,
6 gerezd fokhagyma,
5 dkg kucsmagomba,
5 dkg vargányagomba,
2 dl pecsenyelé,
10 dkg mandula,
babérlevél,
1 csomag petrezselyem

 

Kucsmagombával készült nyúlgerinc

Kucsmagombával készült nyúlgerinc

 

A kucsmagombával készült nyúlgerinc elkészítése

 

Persze hogy van egy kis csel a címben, mert a nyúl ma nem csak kucsmagombával készül. Vargánya is kerül hozzá. Nos?

A nyúlgerincet sózzuk, borsozzuk, elősütjük, majd leszárítjuk. A paprikát negyedeljük, szeleteljük. A zellerszárat szintén 2 cm-es darabokra vágjuk a fokhagymával. Megtisztítjuk a burgonyát és a gombákat is. Nyúlhúshoz aktuális árat itt találnak.

Első lehetőség: az összes nyersanyagot római edényben betesszük a sütőbe, és 50 perc múlva kivesszük. Második lehetőség: serpenyőben egy tv-felvétel alkalmával a kamerák előtt elkészítjük. Otthon a kamerát el lehet hagyni, a serpenyőt viszont nem.

Egy másik nyulas receptet itt találnak!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kucsmagombával készült nyúlgerinc
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.