Rókagombás serpenyős

A rókagombás serpenyős recept hozzávalói

30 dkg rókagomba, 1 kg burgonya, 1 csomó újhagyma, 20 dkg házi füstölt húsos szalonna, 1 dl fehérbor, 1 kávéskanál majoranna, 2 gerezd fokhagyma, 1 csomag petrezselyemzöld, só, fehérbors, 5 dkg jégsaláta, 5 dkg kínai kelkáposzta, 5 dkg lolo rosso

Rókagombás serpenyős

Rókagombás serpenyős

 

A rókagombás serpenyős recept elkészítése

 

Végy egy jó csomó remek erdei gombát, egy serpenyőt, és némi, jól megválogatott zöldséget. Stílszerű így kezdeni ezt a receptet, amelyben megmutatjuk, hogy a rókagomba önmagában mennyire remek eledel, semmilyen húst nem igényel. Nézzék meg, készítsék is el így!

A rókagombát alaposan megtisztítjuk. A burgonyát megtisztítjuk, karikára szeleteljük. Rókagombához aktuális árat itt találnak.

A húsos szalonnát 0,5 x 0,5 cm-es kockára vágjuk, zsírjára kipirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát.

A durvára vágott petrezselyemzöldet összekeverjük a szeletelt fokhagymával. Hozzáadjuk a gombához, így pirítjuk a karikára vágott burgonyával együtt.

Salátakörettel, vagy tökmagolajos káposztasalátával kínáljuk.

 

Egy, maximum két serpenyőben készülő ételt keres? Itt egy tipp!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.