Rókagombás serpenyős

Hozzávalók

30 dkg rókagomba, 1 kg burgonya, 1 csomó újhagyma, 20 dkg házi füstölt húsos szalonna, 1 dl fehérbor, 1 kávéskanál majoranna, 2 gerezd fokhagyma, 1 csomag petrezselyemzöld, só, fehérbors, 5 dkg jégsaláta, 5 dkg kínai kelkáposzta, 5 dkg lolo rosso

 

Rókagombás serpenyős

Rókagombás serpenyős

 

A rókagombás serpenyős elkészítése

 

A rókagombát alaposan megtisztítjuk. A burgonyát megtisztítjuk, karikára szeleteljük.

A húsos szalonnát 0,5 x 0,5 cm-es kockára vágjuk, zsírjára kipirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát.

A durvára vágott petrezselyemzöldet összekeverjük a szeletelt fokhagymával. Hozzáadjuk a gombához, így pirítjuk a karikára vágott burgonyával együtt.

Salátakörettel, vagy tökmagolajos káposztasalátával kínáljuk.

Egy, maximum két serpenyőben készülő ételt keres? Itt egy tipp!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rókagombás serpenyős
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.