Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

Hozzávalók, szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

4 adag galuska
5 dkg pirított, darált dió
5 dkg vaj
60 dkg szarvascomb
10 dkg hagyma

bors
kakukkfű
borókabogyó
1 evőkanál áfonyalekvár
0,5 dl vörösbor,
5 dkg erdei gomba
5 dkg aszalt szilva
1 gerezd fokhagyma
hús alaplé

 

 

Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

 

A szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával recept elkészítése

 

A vajon megpirított, apróra vágott vöröshagymára rátesszük a fűszereket, majd a kockára vágott húst puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, az aszalt szilvát, majd hús alaplét öntünk hozzá. Erdei gombát írtunk, azért, hogy az ízlésüknek megfelelővel készítsék. Mi egyébként vargányát használtunk, ha gondolják, tegyenek Önös is így.

Vajon megpirítjuk a diót, rátesszük az előre elkészített galuskát. Áfonyalekvárt teszünk mellé mártogatni. A kép segítséget nyújt a tálaláshoz. A szarvascombhoz aktuális árat itt találnak. Lekvárok között itt válogathatnak.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Még több gombás receptért kattints ide!

 

 

 

Cím
recipe image
Recept neve
Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.