Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

A szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával recept hozzávalói

4 adag galuska, 5 dkg pirított, darált dió, 5 dkg vaj, 60 dkg szarvascomb, 10 dkg hagyma, só, bors, kakukkfű, borókabogyó, 1 evőkanál áfonyalekvár, 0,5 dl vörösbor, 5 dkg erdei gomba, 5 dkg aszalt szilva, 1 gerezd fokhagyma, hús alaplé

 

Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

 

A szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával recept elkészítése

 

Igen, igen, a vadhús utánozhatatlan íze, és az erdei gombák, mindezek pedig együtt, egy receptben. Gyakorlatilag minden különleges ebben a receptben, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a vajon megpirított, apróra vágott vöröshagymára rátesszük a fűszereket, majd a kockára vágott húst puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, az aszalt szilvát, majd hús alaplét öntünk hozzá. Erdei gombát írtunk, azért, hogy az ízlésüknek megfelelővel készítsék. Mi egyébként vargányát használtunk, ha gondolják, tegyenek Önök is így.

Vajon megpirítjuk a diót, rátesszük az előre elkészített galuskát. Áfonyalekvárt teszünk mellé mártogatni. A kép segítséget nyújt a tálaláshoz. A szarvascombhoz aktuális árat itt találnak. Lekvárok között itt válogathatnak.

 

Még több gombás receptért kattintson ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.