Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

Hozzávalók

4 adag galuska, 5 dkg (pirított) dió (darált), 5 dkg vaj, 60 dkg szarvascomb, 10 dkg hagyma, só, bors, kakukkfű, borókabogyó, 1 evőkanál áfonyalekvár, 0,5 dl bor (vörös), 5 dkg gomba (erdei), 5 dkg szilva (aszalt), 1 gerezd fokhagyma, alaplé (hús)

 

 

Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával

 

A vajon megpirított, apróra vágott vöröshagymára rátesszük a fűszereket, majd a kockára vágott húst puhára pároljuk.

Hozzáadjuk a gombát, az aszalt szilvát, majd vadalaplét öntünk hozzá.

Vajon megpirítjuk a diót, rátesszük az előre elkészített galuskát.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Még több gombás receptért kattints ide!

 

 

 

Cím
recipe image
Recept neve
Szarvasragu erdei gombával, aszalt szilvával és diós galuskával
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.