Vargányás és csirkés gnocchi

A vargányás és csirkés gnocchi recept hozzávalói

  • 30 dkg csirkemell,
  • 15 dkg vargányagomba,
  • 4 dl tejszín,
  • 1 szál rozmaring,
  • só,
  • bors,
  • olívaolaj,
  • 4 dkg parmezánsajt,
  • 1 köteg petrezselyem,
  • 0,5 dl konyak,
  • 70 dkg gnocchi
Vargányás és csirkés gnocchi

Vargányás és csirkés gnocchi

 

A vargányás és csirkés gnocchi recept elkészítése

 

Aki rendszeresen látogatja a Mit főzzünk ma? oldalát, mi több, el is készíti az itt bemutatott recepteket, tudja már, hogy gyengénk az erdei gomba. Na jó, az is. Itt az újabb vargányás tipp, nézzék meg ezt is, és készítsék is el!

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olívaolajat melegítünk. Belehelyezzük a csirkemellet, megsózzuk, és pirítani kezdjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A vargányát cikkekre vágjuk, és a csirke mellé dobjuk. Együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a zöld rozmaringot, a borsot, a konyakot, és felöntjük tejszínnel. A vargányához aktuális árat itt találnak.

Hozzáadjuk a gnocchit, és belefőzzük. Szükség esetén az elpárolgott folyadékot vízzel pótoljuk.

A végén reszelt parmezánt adunk hozzá, és vágott petrezselymet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy másik vargányás receptért!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Vargányás és csirkés gnocchi
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.