Vargányás és csirkés gnocchi

A vargányás és csirkés gnocchi recept hozzávalói

  • 30 dkg csirkemell,
  • 15 dkg vargányagomba,
  • 4 dl tejszín,
  • 1 szál rozmaring,
  • só,
  • bors,
  • olívaolaj,
  • 4 dkg parmezánsajt,
  • 1 köteg petrezselyem,
  • 0,5 dl konyak,
  • 70 dkg gnocchi
Vargányás és csirkés gnocchi

Vargányás és csirkés gnocchi

 

A vargányás és csirkés gnocchi recept elkészítése

 

Aki rendszeresen látogatja a Mit főzzünk ma? oldalát, mi több, el is készíti az itt bemutatott recepteket, tudja már, hogy gyengénk az erdei gomba. Na jó, az is. Itt az újabb vargányás tipp, nézzék meg ezt is, és készítsék is el!

Azzal kezdjük, hogy az előkészített csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olívaolajat melegítünk, majd belehelyezzük a csirkemellet, enyhén megsózzuk, és pirítani kezdjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Ezek után a vargányát cikkekre vágjuk, és a csirke mellé dobjuk. Együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a zöld rozmaringot, a borsot, a konyakot, a végén pedig felöntjük tejszínnel. A vargányához aktuális árat itt találnak.

Most hozzáadjuk a gnocchit, és belefőzzük. Szükség esetén az elpárolgott folyadékot vízzel pótoljuk. A végén reszelt parmezánt adunk hozzá, és vágott petrezselymet, és el is készültünk! Kipróbálják, ugye?

 

Ha szeretne megnézni egy másik vargányás receptet, kattintson ide!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Vargányás és csirkés gnocchi
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.