Ananászos pulykaroló

Az ananászos pulykaroló recept hozzávalói

60 dkg pulykamell, 15 dkg kéksajt, 5 dkg mandula, só, 1 db ananász, bazsalikom, 50 dkg burgonya, 1 dl tej, fél dl tejszín, 2 evőkanál tejföl

Ananászos pulykaroló

Ananászos pulykaroló

 

Az ananászos pulykaroló elkészítése

 

Egyszerű köret készül a pulykamell mellé, mivel az ízkompozíció lényege ezúttal nem a különleges köret. Gyümölcsös pulykamell készül ma, ezúttal ananásszal.

Tudják, mindig minden egy kicsit másképp készül a Mit főzzünk ma? konyhájában, ez sem lesz ugyanolyan, mint egy másik gyümölcsös receptünk. Nézzék meg, próbálják ki!

A pulykából 4 db, egyenként  15 dkg-os szeletet vágunk, kiklopfoljuk. A mandulát megpirítjuk, és a sajthoz keverjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Az ananászt megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, és a sajthoz adjuk. A sajtot összekeverjük a 2 kanál tejföllel is. Betöltjük a pulykába, amit aztán felcsavarunk.

Ananászos pulykaroló, gyümölcs előkészítve

Ananászos pulykaroló, gyümölcs előkészítve

A felcsavart húst alufóliába csomagoljuk, és megsütjük. Burgonyapürét készítünk, tejjel meg tejszínnel, és zöld bazsalikomot vágunk bele.

Ananászos pulykaroló, a jó sajt igazi fűszer

Ananászos pulykaroló, a jó sajt igazi fűszer

A pulykát sütés után megfosztjuk a fóliától, és tálaljuk a burgonyapürével.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Egy más karakterű pulykareceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Ananászos pulykaroló
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.