Csirkemájjal töltött őszibarack

Hozzávalók, csirkemájjal töltött őszibarack

  • 25 dkg csirkemáj vagy pulykamáj,
  • 35 dkg őszibarack,
  • 10 dkg gomba,
  • 10 dkg burizs,
  • 1 db camembert,
  • 5 dkg sonka,
  • 5 dkg reszelt sajt,
  • 1 db zsemle,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors,
  • tojás

 

Csirkemájjal töltött őszibarack, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Csirkemájjal töltött őszibarack, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A csirkemájjal töltött őszibarack recept elkészítése

 

A félbevágott zsemlét vajjal megkenjük, rétegesen rakjuk rá a nyersanyagokat. A burizst a kockára vágott sonkával, a gombával, a sajttal és a tojással összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, rátesszük a zsömlére.

Ezután kerül rá az őszibarack, majd a máj. Ez az ételünk csirke- vagy pulykamájból is készülhet, amelyiket jobban szeretik, válasszák azt.  A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, kevés törött borsot is szórunk rá. Ha zsemlemorzsát is tesznek rá szép pirosra sül. 180 fokos sütőben készre sütjük. A csirkemájhoz aktuális árat itt találnak.

Ha további recepteket is szeretne még megnézni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Válassza a kedvére valót, és készítse el! És látogasson el hozzánk holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030915)

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemájjal töltött őszibarack
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.