Csirkemájjal töltött őszibarack

A csirkemájjal töltött őszibarack recept hozzávalói

  • 25 dkg csirkemáj vagy pulykamáj,
  • 35 dkg őszibarack,
  • 10 dkg gomba,
  • 10 dkg burizs,
  • 1 db camembert sajt,
  •  5 dkg sonka,
  • 5 dkg reszelt trappista sajt,
  • 1 db zsemle,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors,
  • tojás
Csirkemájjal töltött őszibarack, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Csirkemájjal töltött őszibarack, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A csirkemájjal töltött őszibarack recept elkészítése

 

A töltött receptek újabb darabja, egyszerű hozzávalókból nagyszerűt elv alapján. Piros, ropogós végeredmény, feltétlen próbálják ki!

A félbevágott zsemlét vajjal megkenjük, rétegesen rakjuk rá a nyersanyagokat. A burizst a kockára vágott sonkával, a gombával, a sajttal és a tojással összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, rátesszük a zsömlére.

Ezután kerül rá az őszibarack, majd a máj. Ez az ételünk csirke- vagy pulykamájból is készülhet, amelyiket jobban szeretik, válasszák azt.  A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, kevés törött borsot is szórunk rá. Ha zsemlemorzsát is tesznek rá, szép pirosra sül. 180 fokos sütőben készre sütjük. A csirkemájhoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másfajta csirkemájas receptet itt tudnak megnézni.

 

Ha körülnéznének húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030915)

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemájjal töltött őszibarack
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.