Csirkemell juharszirupos áfonyával

A csirkemell juharszirupos áfonyával recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 4 szelet fonott kalács, 4 db tojás, 0,5 dl tejszín, cukor, só, rózsabors, 1 dl juharszirup, 10 dkg vörös vagy fekete áfonya, 1 dl vörösbor

Csirkemell juharszirupos áfonyával

Csirkemell juharszirupos áfonyával

 

A csirkemell juharszirupos áfonyával recept elkészítése

 

Nem csak a juharszirup és az áfonya lesz különleges ebben a receptben, hanem a tálalás módja is, kalácson tálalunk ugyanis. Nézzék meg, próbálják ki, igazi ínyencfalat!

A tojást felverjük, hozzáadjuk a tejszínt és egy kevés cukrot. Megforgatjuk benne a kalácsot, majd serpenyőben, kevés olajon megsütjük mindkét oldalát.

A csirkemellből 4 szeletet vágunk, megsózzuk, rózsaborssal megszórjuk. Mindkét oldalát megsütjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Egy másik serpenyőben a juharszirupot a vörösborral felfőzzük. Beledobjuk az áfonyát és nem forraljuk tovább.  A sült csirkét a bundás kaláccsal és az öntettel tálaljuk.

 

Egy másfajta csirkés receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.