Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel

A csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 1 db alma, 1 db körte, 1 db narancs, 5 dkg aszalt szilva, 2 evőkanál méz, 25 dkg főtt rizs, 5 dkg mandula, 1 db tojás, 2 evőkanál zsemlemorzsa, só, bors, gyömbér, curry, 1 dl narancslikőr

Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel

Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel

 

A csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel recept elkészítése

 

Nem egyszer, nem kétszer mondtuk már, mennyire remek párosítás a csirkemell és a gyümölcs. És amíg ötlet van, addig újabb és újabb receptek is születnek, most egy kis narancslikőrrel fejeltük ezt a párost. És persze a köretre is figyeltünk, az sem lesz -szokványos. Nézzék meg, készítsék is el így!

A csirkemelleket feldaraboljuk sózzuk, borsozzuk, a gyümölcsöket felszeleteljük. A főtt rizst a mandulával, tojással, zsemlemorzsával és fűszerekkel összekeverjük, lepényeket formázunk belőlük és vajon megsütjük.

A húst megsütjük a visszamaradt zsiradékban. Megsütjük a gyümölcsöket is, hozzáadjuk a mézet összepirítjuk, és flambírozzuk a narancslikőrrel. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak. A narancslikőrhöz is adjuk a szokásos tájékoztatást, aktuális árat itt találnak hozzá.

Egy másik narancsos recept itt találnak!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel, mandulás rizslepénnyel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.