Havannai lencse, gyümölcsökkel

A havannai lencse, gyümölcsökkel recept hozzávalói

40 dkg lencse, 10 dkg vöröshagyma, 0,5 dkg fokhagyma, 2 db alma, 1 egész ananász vagy 10 dkg ananászkonzerv, 2 db paradicsom, 1 db érett banán, 1 csomag petrezselyemzöld, só, bors

Havannai lencse, gyümölcsökkel

Havannai lencse, gyümölcsökkel

 

A havannai lencse, gyümölcsökkel recept elkészítése

 

Sokféle lencsés receptet adtunk már, ez most egy gyümölcsös verzió. Egzotikus gyümölcsös verzió:).

A lencsét beáztatjuk, puhára főzzük. A finomra vágott vöröshagymát vajon megpirítjuk. A lencséhez aktuális árat itt találnak.

A fokhagymát, a hámozott, nagy darabokra vágott almát, az ananászt, a hámozott, magozott paradicsomot és a darabolt banánt összekeverjük a durvára vágott petrezselyemzölddel.

Sóval, borssal ízesítjük, a serpenyőben összepároljuk. Tálaláskor a gyümölcsragut a puhára főtt lencsével összekeverjük. A gyümölcsökkel igazi karibi hangulatot varázsolhatunk otthonra, érdemes kipróbálni!

Tehát: lencsét ne csak télen, hanem bármikor! Itt is van még egy lencsés tipp!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.